Tropische hangmat

Deze week nemen we je mee naar de leukste locaties in Malaga om eens lekker te gaan hangen… De Montes de Malaga, de wijk Limonar en het strand, allemaal prima plekken om je hangmat aan een boom te binden en even te relaxen.

Om met de woorden van P. J. O’Rourke te spreken:

“Personally, I believe a rocking hammock, a good cigar and a tall gin-and-tonic is the way to save the planet.”

Al luierend onze planeet redden, daar kan ik me helemaal in vinden. Die sigaar ruil ik dan in voor een goed boek. Voor de totale ontspanning helpt het natuurlijk als er een palmboom en een Middellandse zee in de buurt is.

Maar ook op een grijze dag in de lage landen kun je hetzelfde effect bereiken. In plaats van die palmboom gebruik je een paar stevige zolderbalken om de hangmat op te hangen, de gin-en-tonic vervang je met een warme chocolademelk en de sigaar ruil je in voor een kat op je schoot.

Succes gegarandeerd!

Win een hangmat

En weet je wat ik zo leuk vind?

Ik mag eenTropilex hangmat of hangstoel verloten onder de trouwe bezoekers van dit blog. Kijk hieronder voor de voorwaarden. Meedoen is super simpel.

Tropische hangmat

En dan ook nog dit

Deze actie werd mogelijk gemaakt door een samenwerking met Team Tropilex.

Voorwaarden winactie

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief
  • Laat hieronder een reactie achter op dit blog. Altijd leuk als je ook op social media reageert, maar die reactie gaat niet mee in de loting.
  • Vergeet niet om in je reactie je email op te nemen. Deze wordt niet gepubliceerd, maar die heb ik nodig om 1. je te kunnen contacteren en 2. om deze te vergelijken met de nieuwsbrief abonnees.
  • De hangmat wordt binnen de Europese Unie gratis bezorgd bij de winnaar. Woon je buiten de EU dan kun je nog steeds meedoen, maar dan betaal je zelf voor het transport.
  • De trekking is op 11 november.
  • De winnaar mag een hangmat of hangstoel kiezen uit de Tropilex collectie.

 

De winnaar is

Gefeliciteerd Jan Krosenbrink, jij mag een hangmat of hangstoel uitkiezen.

 

Hola, Je bent beland op de website van Stefania van Lieshout. Op dit reisblog laat ik je mijn kijk op de wereld zien. Vanuit Malaga in het zuiden van Spanje reis ik de wereld over wanneer tijd en geld dat toelaten, het liefst samen met mijn partner en kinderen. Om verder te lezen klik hier.

Volg dit blog

Reis je mee?

Maximaal 1 x per week krijg je een mail met het laatste reisnieuws. Gegarandeerd subjectief, hopelijk inspirerend.


error:

Pin It on Pinterest

Share This