Het blog voor reisinformatie en lifestyle inspiratie

Hola,

Je bent beland op de website van Stefania van Lieshout. Op dit reisblog laat ik je mijn kijk op de wereld zien.

e vindt me ook op social media:

Sinds de zomer van 2019 woon ik in Cambridge, Engeland. De tien voorafgaande jaren reisde ik vanuit Malaga in het zuiden van Spanje de wereld over wanneer tijd en geld dat toelieten, het liefst samen met mijn partner en kinderen.

Ik ben een blogger, ondernemer, het gezicht van deze blog, econoom, psycholoog, reiziger, fotograaf en helaas ook een chocoholic. Ik hou van koken, lezen én yoga, hoewel ik meestal de eenzame soepstengel in een kamer vol noedels ben.

De stille kracht achter deze site is mijn partner en reisgenoot. Hij, die niet genoemd wil worden, doet het grootste deel van het pre-reisonderzoek, de planning, vindt onze weg naar huis als we verdwalen en bewerkt de meeste blogs.

We reizen vaak als een gezin, soms als een stel en af en toe alleen.

  • Nu Blogger, columnist, reisjournalist en reisfotograaf
  • Doctorandus Economie & Psychologie.
  • Voorheen: Eigenaar Tulipán Relocations; Financieel Management Shell en Christian Salvesen; Docent Engels UNRWA Damascus.

Culinair Geheugen Nederland

  • In maart 2017 zijn drie van mijn foto’s geselecteerd voor een fotojournalisme tentoonstelling in Cultureel Centrum La Térmica in Malaga. Deze foto’s kwamen uit het blog over de achterstandswijk Lagunillas in Malaga en werden gepubliceerd in het maandblad Kosta Nieuws in juli 2016.Kosta Juli Lagunillas

travelled to these countriesIk ben half Nederlands, half Italiaans, met 68 bezochte landen op de teller. Voor mijn vertrek naar Spanje heb ik in Engeland, Syrië, Oman, Maleisië en Rusland gewoond en gewerkt. Sinds de zomer van 2019 woon ik weer in Engeland.

adventure, gastronomie, city trips,

Samenwerken

Hier vind je verhalen met als doel te inspireren, amuseren en informeren (in willekeurige volgorde) – over mijn passie reizen, de geschiedenis van een land, boeken die zich afspelen in het buitenland, de natuur, de internationale keuken, bloggen, het leven als emigrant, stedentrips, de fragiele aarde en hoe we ermee omgaan.

De ene keer serieus, de andere keer met een korreltje zout. Gegarandeerd subjectief, hopelijk inspirerend. Zonder niche, zonder doelgroep. Op deze site schrijf ik over wat ik leuk/interessant of belangrijk vind. Dat gaat vaak over Malaga, mijn woonplaats, maar zeker niet exclusief.

Wil je met ons samenwerken om je reisproduct of bestemming te promoten, klik dan hier voor verdere informatie en statistieken.

Het leven van een blog

Bloggen is niet duur, maar niets is voor niets. Website hosting, domeinnaam, plug-ins, vertaalprogramma’s, fotoapparatuur, het kost allemaal geld. Bij elkaar kost het mij toch al gauw duizenden euro’s per jaar. De uren die ik erin steek tel ik niet eens.

Deze website blijft levensvatbaar door het gebruik van affiliatie links, zoals Amazon, booking.com en bol.com.

error:

Pin It on Pinterest

Share This