Het reisblog voor reisinformatie en inspiratie

Hola,

Je bent beland op de website van Stefania van Lieshout. Op dit reisblog laat ik je mijn kijk op de wereld zien.

Sinds de zomer van 2019 woon ik in Cambridge, Engeland. De tien voorafgaande jaren reisde ik vanuit Malaga in het zuiden van Spanje de wereld over wanneer tijd en geld dat toelieten, het liefst samen met mijn partner en kinderen.

Ik ben het gezicht van deze website. De stille kracht achter dit blog is mijn partner, reisgenoot en vader van twee fantastische zonen. Hij is degene die de meeste research vooraf doet, de planning, redactie van de blogs en ons weer veilig thuis brengt als we weer eens verdwaald zijn.

Familie

Familie

Plannen en ondersteuning

 • Nu Blogger, columnist, reisjournalist en reisfotograaf
 • Doctorandus Economie
 • Master degree in Psychologie.
 • Bestuurslid van Costa Press Club.
 • C1 certificaat Spaans
 • Voorheen: Eigenaar Tulipán Relocations; Financieel Management Shell en Christian Salvesen; Docent Engels UNRWA Damascus.
 • Het uitrennen van twee halve marathons.
 • Behaalde blogprijzen.
 • Mijn twee zonen.
 • Fotografisch werk: Het culinair geheugen en de bijdrage aan de website van het Brits Kerkhof in Malaga.

Culinair Geheugen Nederland

 • In maart 2017 zijn drie van mijn foto’s geselecteerd voor een fotojournalisme tentoonstelling in Cultureel Centrum La Térmica in Malaga. Deze foto’s kwamen uit het blog over de achterstandswijk Lagunillas in Malaga en werden gepubliceerd in het maandblad Kosta Nieuws in juli 2016.Kosta Juli Lagunillas

travelled to these countriesIk ben half Nederlands, half Italiaans, met 68 bezochte landen op de teller. Voor mijn vertrek naar Spanje heb ik in Engeland, Syrië, Oman, Maleisië en Rusland gewoond en gewerkt. Sinds de zomer van 2019 woon ik weer in Engeland.

Stefania

Stefania

Reisblogger, fotograaf en journalist

Samenwerken

Hier vind je verhalen met als doel te inspireren, amuseren en informeren (in willekeurige volgorde) – over mijn passie reizen, de geschiedenis van een land, boeken die zich afspelen in het buitenland, de natuur, de internationale keuken, bloggen, het leven als emigrant, stedentrips, de fragiele aarde en hoe we ermee omgaan.

De ene keer serieus, de andere keer met een korreltje zout. Gegarandeerd subjectief, hopelijk inspirerend. Zonder niche, zonder doelgroep. Op deze site schrijf ik over wat ik leuk/interessant of belangrijk vind. Dat gaat vaak over Malaga, mijn woonplaats, maar zeker niet exclusief.

Wil je met ons samenwerken om je reisproduct of bestemming te promoten, klik dan hier voor verdere informatie en statistieken.

Het leven van een blog

Bloggen is niet duur, maar niets is voor niets. Website hosting, domeinnaam, plug-ins, vertaalprogramma’s, fotoapparatuur, het kost allemaal geld. Bij elkaar kost het mij toch al gauw duizenden euros per jaar. De uren die ik erin steek tel ik niet eens.

Deze website blijft levensvatbaar door affiliatie links, zoals booking.com en bol.com. Door producten via deze site te kopen of een accommodatie te boeken, is hoe je, als lezer mij kunt helpen om dit blog levensvatbaar te houden (zonder extra kosten voor jou). Bij voorbaat bedankt!

Pin It on Pinterest

Share This