Het reisblog voor reisinformatie en inspiratie

Let’s get social …

Hola,

Je bent beland op de website van Stefania van Lieshout. Op dit reisblog laat ik je mijn kijk op de wereld zien.

Vanuit Malaga in het zuiden van Spanje reis ik de wereld over wanneer tijd en geld dat toelaten, het liefst samen met mijn partner en kinderen.

Stefania

Stefania

Reisblogger, fotograaf en journalist

Ik ben het gezicht van deze website. De stille kracht achter dit blog is mijn partner, reisgenoot en vader van twee fantastische zonen. Hij is degene die de meeste research vooraf doet, de planning, redactie van de blogs en ons weer veilig thuis brengt als we weer eens verdwaald zijn.

Familie

Familie

Plannen en ondersteuning

Samenwerken

Hier vind je verhalen met als doel te inspireren, amuseren en informeren (in willekeurige volgorde) – over mijn passie reizen, de geschiedenis van een land, boeken die zich afspelen in het buitenland, de natuur, de internationale keuken, bloggen, het leven als emigrant, stedentrips, de fragiele aarde en hoe we ermee omgaan.

De ene keer serieus, de andere keer met een korreltje zout. Gegarandeerd subjectief, hopelijk inspirerend. Zonder niche, zonder doelgroep. Op deze site schrijf ik over wat ik leuk/interessant of belangrijk vind. Dat gaat vaak over Malaga, mijn woonplaats, maar zeker niet exclusief.

Wil je met ons samenwerken om je reisproduct of bestemming te promoten, klik dan hier voor verdere informatie en statistieken.

  • Nu Blogger, columnist, reisjournalist en reisfotograaf
  • Doctorandus Economie
  • Master degree in Psychologie.
  • Lid van Costa Press Club.
  • C1 certificaat Spaans
  • Voorheen: Eigenaar Tulipán Relocations; Financieel Management Shell en Christian Salvesen; Docent Engels UNRWA Damascus.

Culinair Geheugen Nederland

  • In maart 2017 zijn drie van mijn foto’s geselecteerd voor een fotojournalisme tentoonstelling in Cultureel Centrum La Térmica in Malaga. Deze foto’s kwamen uit het blog over de achterstandswijk Lagunillas in Malaga en werden gepubliceerd in het maandblad Kosta Nieuws in juli 2016.Kosta Juli Lagunillas

wereldkaartIk ben half Nederlands, half Italiaans, met 65 bezochte landen op de teller. Voor mijn vertrek naar Spanje heb ik in Engeland, Syrië, Oman, Maleisië en Rusland gewoond en gewerkt.

Het leven van een blog

Bloggen is niet duur, maar niets is voor niets. Website hosting, domeinnaam, plug-ins, vertaalprogramma’s, fotoapparatuur, het kost allemaal geld. Bij elkaar kost het mij toch al gauw duizenden euros per jaar. De uren die ik erin steek tel ik niet eens.

Deze website blijft levensvatbaar door verkopen op mijn foto-shop, waar je een mooie vakantieherinnering kunt aanschaffen en aan verdiensten door affiliate links, zoals booking.com en bol.com. Door producten via deze site te kopen of een accommodatie te boeken, is hoe je, als lezer mij kunt helpen om dit blog levensvatbaar te houden (zonder extra kosten voor jou). Bij voorbaat bedankt!

Pin It on Pinterest

Shares
Stefania Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Inspiratie & Informatie

Maximaal 1 x per week de laatste reisnieuwtjes in je inbox met stedentrips, gastronomie, actieve vakanties, culturele wetenswaardigheden en nog veel meer

Reist u mee?

Maximaal 1 x per week stel ik 548 abonnees op de hoogte van mijn laatste reisnieuws.

Gegarandeerd subjectief, hopelijk inspirerend.
Je bent ingeschreven. Tot gauw. Stefania