Wereldkaart muursticker

Wereldkaart muursticker

Reizen, ik krijg er nooit genoeg van. Een deel van de lol is de voorpret tijdens het uitzoeken van de volgende bestemming. Nu hebben de dames van het reisblog ik wil meer reizen het ideale gereedschap hiervoor. De wereldkaart op de foto hierboven is een gave muursticker en met de bijgeleverde pinpoints markeer je de voor jou interessante plekken en ik mag er eentje verloten onder de lezers van dit blog.

Mirjan & Annemarie de oprichters van Ik wil meer reizen

Mirjan & Annemarie

Annemarie en Mirjam zijn nichtjes en het gezamenlijke brein achter het online Travel & Lifestyle Magazine’. Hoewel ze pas pas relatief kort aanwezig zijn in de reisbloggerswereld zijn ze bijzonder succesvol.

Een win-win

Ondanks hun massale aanwezigheid op sociale media – alleen al op Facebook hebben ze bijna 50.000 volgers – had ik tot voor kort nog nooit van hen gehoord. Maar Facebook zou Facebook niet zijn als je elkaar niet ergens in deze virtuele kroeg tegenkomt, zeker indien je interesses zich herhaaldelijk kruisen.

Kortom, na een kijkje op hun blog werd ik erg blij van  deze website waar het enthousiasme van afknalt met prachtige foto’s en informatieve verhalen.

Aan de site hangt een webwinkel waarin ze allerlei zelf ontworpen reisgerelateerde artikelen verkopen en één daarvan mag ik dus weggeven.

Eigenlijk zou ik de wereldkaart het liefst voor mezelf bestemmen, maar ja dat is nu eenmaal niet de afspraak. Bovendien maakt weggeven gelukkiger dan zelf houden (bron), een win-win situatie dus.

De wereldkaartsticker

De muursticker is 170 x 90 cm groot. Deze wordt geleverd op een groot vel transferpapier zodat je de kaart in één keer, gemakkelijk, in de juiste verhoudingen op de muur kunt aanbrengen. Bij de wereldkaart zitten standaard 40 pinpoints.

De sticker kan aangebracht worden op bijna elk oppervlak met gladde tot lichte structuur, zoals getexte of geschilderde muren, glas, metaal, hout enz. De dames raden aan om betonnen oppervlakken of oppervlakken van gips te vermijden. Ook muren met een erg grove structuur zoals spachtelputz of Raufaser (geen idee) behang zijn niet optimaal voor de hechting van de muursticker.

Voorwaarden win-actie

Dus wat moet je doen om kans te maken op een wereldkaart?

  • Meld je aan voor de nieuwsbrief van deze site (als je dat al niet bent);
  • Laat in een reactie onderaan het blog weten  welke landen je gaat ‘pinnen’ als je de gelukkige winnaar bent en waarom;
  • Zorg dat het gebruikte email adres in je reactie hetzelfde is als waarmee je aangemeld bent voor de reisbrief.

Op donderdag 14 april maak ik de winnaar bekend.

Gesloten

De winnaar is bekend, Naomi Klaasse gefeliciteerd!

Pin It on Pinterest

Share This