Read in: enEnglish (Engels)

Contact

Heb je vragen, opmerkingen, tips of wil je me uitnodigen voor een vijf-sterren vakantie op de Bahama’s stuur me dan een mail op het volgende adres

contact@stefaniavanlieshout.com

Privacyverklaring

Persoonsgegevens

Dit blog verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf bij het achterlaten van een reactie aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website

Dit blog verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  1. Het sturen van een nieuwsbrief
  2. Het antwoorden op je vragen
  3. Het afhandelen van jouw betaling indien je gebruikt maakt van mijn diensten
  4. Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  5. Om diensten te leveren
  6. Bij het vermoeden van spamgedrag wordt je IP-adres onthouden, zodat jouw reacties niet altijd goedgekeurd hoeven te worden voor plaatsing.
  7. Dit blog analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

Bewaartermijn persoonsgegevens

Dit blog bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

Als je een reactie achterlaat blijft die staan zolang het artikel online staat. Dat betekent dat je naam en e-mailadres ook in ons systeem blijven staan. Op verzoek kunnen wij jouw reactie en gegevens verwijderen. Gebruik het contactformulier hierboven.

Delen van persoonsgegevens met derden

Wij verkopen jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies

Affiliate links

Op deze sites staan een aantal affiliate links, als je hierop klikt wordt je bezoek aan de affiliate partner bijgehouden door een cookie.

Google Analytics

Op deze site wordt Google Analytics gebruikt om bij te houden hoe bezoekers deze website gebruiken. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het IP-adres, overgebracht naar en door Google opgeslagen. Google heeft geen toestemming de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten en de IP-adressen worden geanonimiseerd.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.

Je hebt de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Beveiliging

Wij nemen de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Volg dit blog

Reist u mee?

Maximaal 1 x per week stel ik 648 abonnees op de hoogte van mijn laatste reisnieuws.

Gegarandeerd subjectief, hopelijk inspirerend.


error:

Pin It on Pinterest

Share This