Koop reisfoto’s

Heb je mooie herinneringen aan een reis, maar zijn je foto’s niet zo mooi geworden als gehoopt? Of heb je een mooie foto gezien op dit blog die je graag wilt gebruiken op je eigen site, in een folder of op een andere manier? Lezers en bedrijven vragen regelmatig of ik foto’s ook afdruk voor de verkoop. Het antwoord is – ja dat doe ik!

Er zijn verschillende opties voor zowel het materiaal als het formaat: poster, fotopapier, op canvas, T-shirt, een mok of op metaal.

Als je belangstelling hebt om een foto te kopen, vul dan het onderstaande formulier in, zodat ik weet in welke foto (‘s) je geïnteresseerd bent en zodat ik kan controleren of ik ze kan verkopen (ongeveer 98% van de foto’s op deze kan ik verkopen).

Tarieven foto’s

  • Als je een foto wilt als wanddecoratie, kost dat 35 euro per foto & afdruk- en verzendkosten.
  • Als je een foto in print of online wilt gebruiken is het tarief afhankelijk van het gebruik en bereik. Ik gebruik deze tarievenlijst als richtlijn.

Vul het onderstaande formulier in met de informatie over de foto (‘s) die je wilt kopen en je contactgegevens.
Je ontvangt normaal gesproken binnen 48 uur een e-mail terug met de prijs en betalingsvoorwaarden. Na betaling ontvang je de hoge resolutie foto of de afgedrukte foto.

Als je vragen hebt, stuur dan een e-mail.

Wil je toch liever zelf je foto´s maken, kijk dan hier voor tips om de beste foto’s te maken.

8 + 7 =

error:

Pin It on Pinterest

Share This