Camping De Leistert Roggel

Op vakantie in Nederland

Met kleine kinderen op vakantie wil ik vooral gemak. Liefst niet te lang onderweg naar de eindbestemming en lekker kamperen in het groen. Maar dan liever geen hard matrasje op de koude grond of proberen een maaltijd voor vier personen te bereiden op een wankel gasbrandertje.

Dus wel de vrijheid van kamperen, maar zonder het ongemak. Dat kan op De Leistert, een camping in Limburg.  En dat is fijn voor deze geboren en getogen Limburgse, die inmiddels al weer heel wat jaren in het buitenland woont. Als ik wil kan ik om de hoek bij familie logeren, met behoud van privacy maar wel dichtbij.

Grote Speeltuin - De Leistert

Glamping in een safaritent

Glamping is wat mij betreft het ultieme kamperen. Je komt aan op de camping en de tent staat al klaar. Je hoeft alleen nog maar je spullen uit te pakken. In een 4-persoonssafaritent staan gewoon bedden, dat wil zeggen: een tweepersoonsbed in de ene kamer en een stapelbed in de andere. Wel zo fijn voor een brakke rug. Bovendien heeft de tent een heus keukenblok met kookgelegenheid en koelkast.

De kinderen vinden het toch wel spannend zo’n tentdoek en ik kan heerlijk ontspannen.

Limburg glamping

4-persoons Leistert Cabin

Liever nog slaap ik in een houten cabin. Behalve bedden heb je ook een toilet in je houten hutje. Helemaal fijn dat je ‘s nachts niet struikelend over scheerlijnen naar het toiletgebouw hoeft. Bovendien staat er ook een driezitsbank en een televisie in de cabin en tuinmeubilair buiten. Zeker in de winter vind ik dit de betere optie. Het is binnen lekker knus en warm. Of je gaat lekker opwarmen in de sauna, want dat kan allemaal in dit vakantiepark in de kerstvakantie.

Kamperen Limburg

Kamperen in het groen

Goed, ik ga voor gemak, maar als je perse wilt, kun je ook je eigen tent opzetten. De kampeerplekken zijn mooi in het groen en lekker ruim. In de zomer heb je schaduw van de vele bomen.

 

camping Roggel Limburg

Bungalows voor 4 – 9 personen

De bungalows op het vakantiepark hebben een sauna en whirlpool, of voor gezinnen een speeltuin in de achtertuin. Als je samen met een ander gezin op vakantie wil, dan is een grote bungalow ideaal. Zo kun je gebruik maken van alle faciliteiten van een vakantiepark en heb je toch alle gemakken van thuis.

Recreatiepark De Leistert

De Leistert is een recreatiepark in Roggel, Midden-Limburg. Je kunt er glampen, een houten hutje huren, een bungalow of gewoon je tent opzetten. Een lommerijk park, met veel groen, een supermarkt, verschillende restaurants, zwemvijver, speeltuin, mini-golf, biljart-voetbal, indoor speeljungle, subtropisch binnenbad. Je hoeft het park dus niet uit. maar als je dat wel wilt, vind je vertier om de hoek.

supermarkt op de camping

In de buurt van Roggel

 

Meer Limburg

Koren op de Meterikse Molen

Honderden of misschien wel duizenden keren moet ik in mijn jonge jaren langs de Meterikse Molen, Eendracht Maakt Macht, zijn gefietst. Toch had ik er tot nu toe, nooit meer dan een paar seconden van mijn aandacht aan gewijd. Onterecht, want het is een pracht...

read more

Het lurkend moeras De Groote Peel

Nationaal Park De Groote Peel Het bordje aan de ingang van het natuurpark klinkt veelbelovend: WAARSCHUWING De dieren die in dit gebied grazen, kunnen onvoorspelbaar reageren Kuddes niet doorkruisen Houd minimaal 25 meter afstand Laat de dieren met rust Voer en aai de...

read more
Limburg glamping vakantie
glamping Limburg

PIN IT

Limburg vakantie glamping
error: Content is protected !!

Pin It on Pinterest