Glamping als God in Franrijk

Luxe 4 - 5 sterren campings in Frankrijk, Spanje en Portugal
Klik hier voor meer informatieDoe mee aan de winactie!
Franse natuur
Bergen Frankrijk
kamperen Frankrijk
campings frankrijk

Vorstelijk kamperen

Yelloh ! Village is een netwerk van toonaangevende luxe campingdorpen in Frankrijk, Spanje en Portugal.

Ga Glamping

Hou je eigenlijk niet zo van kamperen, of word je al moe van het denken aan het opzetten van een tent, dan is Glamping misschien wel een mooi alternatief. Lekker luxe, deze campings zijn van alle faciliteiten voorzien, inclusief opties als linnengoed ter plaatse, alles voor de baby en halfpension. Yelloh ! Village luxe campings bieden voor elke smaak wat wils, of je nu voor een optimale natuurervaring gaat of als je meer van actie en gezelligheid houdt.

Ik ben meer van de natuur, maar ieder zijn meug.

Authentiek kamperen

De authentic campings liggen in mooie natuurgebieden, deze vormen de ideale uitvalbasis om de omgeving te verkennen. Wil je het liefst aan zee zitten, of liever in de bergen, er is keuze genoeg.

Frankrijk

Ideaal als je in Frankrijk bijvoorbeeld de Camargue of de Gorges du Verdon wilt ontdekken, in de buurt van deze prachtige streek heb je keuze uit verschillende Yelloh ! Village campings.

Spanje

Ook in Spanje is er keuze, in Huelva bijvoorbeeld. De camping Yelloh! Village Doñarrayan Park ligt midden in het beschermde natuurpark van Doñana en vormt  de ideale uitvalsbasis om Sevilla te ontdekken of een keer  La saca de las yeguas mee te maken. Dit is echt een onvergetelijke ervaring. Je kunt ook naar de Balearen en de Costa Brava.

Portugal

In Portugal is deze luxe campingketen vertegenwoordigd in de Algarve, waar je prachtig kunt wandelen.

Club Campings

Op de club campings vind je alles wat je maar wilt voor een vakantie vol actie en gezelligheid. Spendeer de ochtend in een wellness club terwijl je gezin plezier heeft in een van de aquaparken met  waterglijbanen, zwembaden, lagunes maar ook peuterbaden tot grote vreugde van de allerkleinsten.

Op de club campings kun je de hele dag door kiezen uit een bijzonder scala aan sportieve, artistieke en ludieke activiteiten voor jezelf en de kinderen.

Kamperen in de natuur

Winactie

Door een korte vragenlijst met 17 meerkeuzevragen in te vullen, maak je kans op twee overnachtingen op een luxe camping naar keuze in Frankrijk, Portugal of Spanje (zie kaart voor opties).

Onder de deelnemers worden drie prijzen verloot, deze bestaat uit twee overnachtingen voor vier personen (verdeeld over twee kamers). De waarde van deze prijs is 100 – 150 euro. Snel verdiend toch.

Je kunt meedoen tot 31 mei 2018.

Glamping Frankrijk

Doe nu mee

Vul de vragenlijst in.

 

Frankrijk kamperen

Foto’s Divi Theme

Volg dit blog

Reist u mee?

Maximaal 1 x per week stel ik 649 abonnees op de hoogte van mijn laatste reisnieuws.

Gegarandeerd subjectief, hopelijk inspirerend.


error:

Pin It on Pinterest

Share This